Vad är IPTV?

IPTV står för Internet Protocol Television. Denna nya billiga teknik ersätter den traditionella satellit- och kabelprenumerationen för många användare runt om i världen.

IPTV, förkortningen av Internet Protocol Television, är en tjänst som levererar TV-kanalerna genom det logiska Internetprotokollet (IP) i stället för traditionella metoder som satellit- och kabel-TV. Sådan, service kan ge många fördelar tillsammans med andra IP-baserade tjänster.

1.Några av privilegierna med IPTV

Interaktivitet: Användare kan söka efter sina favoritprogram baserat på titeln på programmet, namn och tid för sportmatchen, och även skådespelarnas namn. Från detta kan användarna spara sin tid genom att titta på specifika program i en viss tid och aldrig lämna sina favoritprogram obevakade. Du kan använda IPTV var som helst och med vilken enhet du har. Allt du behöver är bara en internetuppkoppling. Du kan ha fler kanaler utan att behöva installera rätter på olika sidor av satelliter.

Video On Demand (VOD): Detta är en unik tjänst genom vilken IPTV-kunder kan hyra filmer eller program och spela upp, pausa, snabbspola framåt eller spola tillbaka det precis som vad användarna gör med DVD-spelare.

Ekonomisk: Genom att använda IP-baserad service kan kunderna använda olika tjänster istället för att köpa flera separata tjänster och det är ekonomiskt.